مشاوره حقوقی رایگان - کسری متراژ مغازه خریداری شده

سلام. بنده پارسال مغازه ای به صورت قولنامه ایی به متراژ 38 متر خریداری کرده ام که 38 متر تجاری در پروانه ساخت آن قید شده و برگه پروانه ساخت و سوابق چند مرحله فروش های قبلی موجود میباشد که در تمامی این چند مرحله فروش که انجام شده متراژ 38 متر تجاری کامل قید شده است. ولی بعد از خرید توسط یک دفتر مهندسی متراژ دقیق زده شد که 35.5 متر میباشد. آیا بابت 2.5 متر کسری در متراژ تجاری میتوانم آن را با احداث نیم طبقه جبران کنم؟ یا احداث نیم طبقه در این مورد خلافی به حساب می آید؟ ارتفاع مغازه 4.30 متر و بر مغازه 4 متر می باشد.

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

از طریق شهرداری پیگیری نمایید تقاضای خود را تقدیم شهرداری و مجوز اخذ نمایید