مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی

سلام وارادت خدمت اساتیدعزیزدادراه بنده 14سال قبل زمینی روخریدم وقولنامه دستنویس بین من وفروشنده نوشتیم حالاسوال اینکه قولنامه دستنویس وجهه قانونی داره یانه واینکه چه تضمینی میگرفتم که بعدادچارمشکلات نمیشدم ممنونم ازهمه اساتیدعزیزوگرام

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله قولنامه اعتبار دارد و بر مبنای آن خریدار می تواند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نماید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام جواب این سوال مشکل گشا نخواهد بود چرا که اعتبار داشتن یا نداشتن آن فرقی در حال حاضر نمی‌کند چرا که اگر اعتبار نداشته باشد نمی‌تواند بعد گذشت این همه سال مجدد بیع نامه نوشت . ولی بهتراست بدانید که قولنامه دستنویس هم معتبر است به شرطی که درست و صحیحی و اصولی تنظیم شده باشد