مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام من هفته‌ی پیش با دو ...س....ت ..م رابطه جنسی داشتم و با کاندوم پرده بکارت از بین رفت
حالا میخوام بدونم پزشک قانونی میتونه تشخیص بده چه زمانی و توسطه چه شخصی این کار انجام شده ؟ و تا چه زمانی میتونه تشخیص بده؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت شرایطی خاص بله امکان‌پذیر استاما اینکه توسط چه کسی اتفاق افتاده آن هم تحت شرایطی اما مورد اول امکان‌پذیر است