مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام. من موقع رابطه نامشروع زنم با مرد غریبه رسیدم. ولی چون یک بچه 5 ساله دارم نمی توانم جدا بشم. ولی این موضوع مثل خوره افتاده به جونم حتی موقع سر کار از خود بی خود میشم و فحش میدم بهش. دلم به کار نمیره و از زندگی خسته شدم. فقط می خواهم بمیرم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است به مشاور مراجعه کنید
و در صورت امکان از زوجه بخواهید مهریه خود را بذل کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از نظر مشکل پیش آمده حتماً با مشاوره صحبت نمایید اما از نظر جنبه حقوقی آن می‌توانید با وکیل صحبت کنید

حسین برخشان

جناب آقای حسین برخشان :

سلام .رابطه نا مشروع دقیقا یعنی چه؟ اگر حین عمل زنا رسیدید و دیدید فرق داره با اینکه رسیدید و مثلاً در حال بوسه دیدینشون... اینکه محل عمل نامشروع کجا بوده ؟ شما غایب بودید یا نه همش متفاوته