مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک از همسر سابق

باسلام من درسال 1386 خانه‌ای از پدر خانومم خریدم که وام مسکن به نام خانوم بود برای گرفتن وام مجبور شدم خانه را به نام خانوم کنم در بدو خرید پدر خانومم گفت چرا دوبار پول سند بدهی بگذار به نام خانم باشد من هم که میخواستم زندگی کنم البته بعدها من به مواد مخدر معتاد شدم و چند بار همسرم برای رهایی من تلاش کرد و سری آخر من را به کمپ اجباری فرستاد و من 42 روز آن جا بودم در این اثنا که من نبودم بدون اینکه از قاضی حکمی بگیرد خانه را خالی کرده به مستاجر داده و فراری شده که وقتی من در کمپ بودم گوشی من دست خانم بود ومن از ابلاغیه هوایی که برای من می آمد بی اطلاع بودم و وقتی هم آمدم بعد از چند وقت متوجه شدم که ثنای من قفل شده که کار از کار گذشته بود و خانم حکم طلاق غیابی را از قاضی گرفته بود و خانه را گرفته و مهریه را میخواهد با نفقه فرزندان آیا خانه یا وجه آن را میتوانم پس بگیرم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما کاربر محترم نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت جهت ارایه راهکار دقیق تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی محتمل است میتوانید برخی اقدامات را انجام دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که بتوانید ادله‌ای در این خصوص مطرح نمایید با جمیع سایر شرایط بله ولی بهتر است در این خصوص قبل از شکایت در دادراه تماس بگیرید