مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک با مبایعه نامه جعلی

با سلام
مالک رسمی ملکی رو به من فروخت و قبل از سند فوت کرد بنده اقدام علیه ورثه کردم و حکم الزام به تنظیم سند به نفع من صادر شد..حالا در دادگاه تجدید نظر ورثه آمدن حکمی رو آوردن که داماد مالک قبل از من ملک را خریده و اخیرا هم حکم در دادگاه به نفع دامادشون صادر شده است..مبایعه نامه ای که ارائه دادن رو به مشاور املاک بردم و ایشون شدیدا موضوع رو تکذیب کردند و حتی در حاشیه کپی مبایعه نامه نوشتن که مهر ما توسط شخص جعل شده و ما در این تاریخ چنین قراردادی تنظیم نکردیم و دست و خط مربوط به این دفتر نیست. الان من چیکار باید بکنم ؟لطف راهنمایی کنید ،!کیفری اقدام کنم یا حقوقی؟ممنون از محبت شما عزیزان

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما کاربر محترم نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت جهت ارایه راهکار دقیق تماس بگیرید

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

شما سریعا یک شکایت استفاده از سند مجعول را تنظیم و مباشر مشاوره املاک نیز شکایتی مبنی بر جعل علیه داماد مطرح و نتیجه را جهت اعاده دادرسی به شعبه تجدید نظر صادر کننده حکم منعکس و پیگیر اعاده دادرسی باشید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکوائیه جعل و استفاده از سند مجعول مطرح شود سپس با لستفاده از ان اعاده دادرسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

و با سلام شما می‌بایست شکایت جل و استفاده از سند مجعول مطرح نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

داماد ایشان احتمالاً به عنوان ثالث در دادگاه تجدید نظر ورود کرده است شما در جلسه اول می‌توانید تعرض به سند ایشان یا ادعای جعل نمایید یا تردید اما با توجه به تخصصی بودن موضوع بهتر است جهت مشاوره تخصصی از طریق دادراه تماس بگیرید