مشاوره حقوقی رایگان - خرید قولنامه ای زمین ارثی

سال 91زمینی خریدم قولنامه ای با سند مشاع الان متوجه شدم قولنامه با برگه تقسیم سهم الارث فروشنده همخوانی ندارد من قطعه ششم را خریدم که در قولنامه نوشته غربا به زمین الف(قطعه پنجم) که درست است و شرقا به زمین ع(قطعه هفتم). در حالی که زمین شرق طبق تقسیم نامه متعلق به ع نیست.. زمین ع قطعه هشتم است حالا باید چکار کنم.. در آینده برای گرفتن سند مشکل نخواهم داشت؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده شما ملزم به تحویل مبیع برابر با حدود اربعه مشخصه در قرارداد است خصوصا ضمان درک