مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تصادف

سلام وقت بخیر،همسر من دوماه پیش با یه اتوبوس تصادف کردن و مقصر شناخته شدن ماشین خودشون کلی خسارت خورد و اتوبوس کمی خسارت خورد که رضایت داد الان بعداز دوماه تماس گرفتن که اتوبوس خرجش زیاد شده یا بده یا شکایت کنم ،میخواستم ببینم بعداز دوماه با توجه به اینکه یه بار شکایتشو پس گرفته می‌تونه بازم شکایت کنه؟!

پاسخ ها :

آرمان شرافتی زنگنه

جناب آقای آرمان شرافتی زنگنه :

با سلام کاربر گرامی در صورتی که رضایت نامه ای کتبی مبنی بر اعلام گذشت وجود داشته باشد موضوع قابل پیگیری نمیباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت داده باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت