مشاوره حقوقی رایگان - ضرر زیان

سلام خسته نباشید من سال 96زمینی خریدم و با طرف معاوضه کردیم بعداز چند سال که من زمینو فروختم حداقل 15بار دست عوض کرده از طرف صاحب های اول مشکل پیدا کرده دادگاه ابطال معامله کرده الان که من قبلا معاوضه کرده بودم تو قیمت به مشکل خوردیم چون مابه‌التفاوت قیمت داره طرف هم میگه من زمین خودتو میدم ولی من باید 2برابر پول اون زمینی که طرف بهم میده رو به طرفهایی که زمینو فروختم بدم چطوری باید ضرر زیان بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر معاوضه کرده باشید در صورت بطلان معامله شما صرفاً می توانید عوض معامله را بگیرید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت ابطال معامله معاوضه بایستی صرفاً عوض معامله دریافت شود و أخذ ضرر و زیان محلی از اعراب ندارد.