مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین مرد

با همسرم دعوا کردیم و منو از خونه بیرون کرد و بعد از دو سه هفته ازش شکایت ثبت کردم، اما توی مراحلش به اصرار اطرافیان و بخاطر دوتا بچه م ب خونه مشترک برگشتم، اما ایشون رختخوابش رو ازم جدا کرده و بهم نفقه هم نمیده، آیا میتونم درخواست نفقه بدم؟ نمیتونه بگه زنم تمکین نکرده؟ درصورتی ک خودش هم نخواسته و باهم رابطه ای نداریم، اصلا محل نمیده بهم..

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهریه و اجرت المثل ایام زندگی مشترک را مطالبه کنید و نفقه اگر زیر یک سقف باشید به منزله پرداخت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه نفقه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
زمانی که با همسر خود در زیر یک سقف زندگی می‌کنید به منزله تمکین شما می‌باشد فلذا نفقه به شما تعلق می‌گیرد.