مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وام خانگی

سلام من وام شرکت کردم ک نفر پنجم بهم بدن الان دو ماه ازش میگذره و 4 قسط واریز کردن طرف نه جواب میده نه وام رو بهم داده نه پولای ک واریز کردم از سمت کسی آشنا شدم نمیشناسم کی هستن وییس و پیام هاشون هم هست ک باید پول وام میدادن و ندادن هی امروز فردا کردن ک الان دوماه از اونروز میگذره پاسخگو نیستن من میتونم برم پلیس فتا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان بدهین سریعا

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.