مشاوره حقوقی رایگان - سلام

فرزند دختری تحت تکفل پدر بوده است، پدرش فوت نموده او قسمتی از مستمری بازنشستگی پدرش را دریافت میکند و دفترچه درمانی اش تمدید میشود، حالا اگر بواسطه اشتغال موقت یکساله حق بیمه برای او واریز شود، آیا مستمری و دفترچه درمانی او قطع خواهد شد؟ از پاسخ شما خرسند خواهم بود.

پاسخ ها :

قطع مستمری دختر حقوق مستمری پدر به دختر مستمری بازماندگان مستمری قوانین مستمری بازماندگان