مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث فرزند فوت شده قبل از مادر

با سلام.
خانواده ای شامل 4 پسر و دو دختر.
در زمان فوت پدر همه وراث زنده بودند.همه اموال تقسیم شد و معادل یک هشتم مادر هم زمین زراعی به ایشان داده شد.ملک محل سکونت مادر با توافق همه وراث تقسیم نشده باقی ماند تا بعد از فوت مادر فروش رفته و وجه آن بین همه وراث تقسیم شود.یکی از وراث دختر قبل از مادر فوت نمونده اند و شوهر و دو فرزند دارد.
آیا اکنون که مادر فوت شده است سهم دختری ایشان از ملک یاد شده، باید بین خواهر و برادرش تقسیم شود یا به فرزندان و شوهرش برسد؟

پاسخ ها :

قاسم منصورخاکی

جناب آقای قاسم منصورخاکی :

سلام، سهم دختر فوت شده به وراث او (دو فرزند و شوهرش) باید داده شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر فرزند قبل از ‌ مادر فوت کرده باشد به ورثه فرزند ، از ماترک مادربزرگ ارث نخواهد رسید