مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو بدون پرداخت هزینه جرثقیل

تعدادی ازماشین هایی که باجرثقیل انتقال دادم به پارکینگ بدون تسویه حساب با اینجانب وبدون اطلاع بنده از پارکینگ ترخیص شدند چگونه میتوانم و به کجا باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق مرجعی که به شما دستور حمل آن را داده موضوع را پیگیری فرمایید کارفرمای شما ایشان است که ملزم است مبلغ را از راننده متخلف دریافت و یا با پارکینگ هماهنگ نموده تا در صورت تصفیه، ماشین را ترخیص نماید