مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارگر ازکارفرما بابت حقوق

سلام. من به مدت 5 روز برای شرکت تاکسی اینترنتی کار کردم و بعد به خاطر نبستن قرارداد و مغایرت شرایط استخدامشون با واقعیت و سوءاستفاده‌ای که از من میشد و اندازه‌ی 10 نفر از من کار میکشیدند ترک کار کردم.
همون اول به من گفتن درصورتی که زیر 10 روز ترک کار کنم حقوقی به من تعلق نمیگیرد و من هم بعد از 5 روز که واقعیت رو دیدم گفتم چند روز دیگر هم کار می‌کنم تا بهانه‌ای نداشته باشید و دستمزد من رو بدهید که گفتن نه ما دستمزد 11 روز رو 3 ماه بعد پرداخت می‌کنیم و اگر بخواهی به موقع حقوق بگیری باید حداقل یک ماه با همین شرایط این جا کار کنی.
متاسفانه جز عضویت تو گروه واتساپ و چندتا چت و پیامک و صدا از منابع انسانیشون مدرک دیگری ندارم.
البته تو شرکتشون دوربین مداربسته زیاد بود.
میخوام بدونم می‌تونم شکایت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اری امکان طرح شکایت وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید نسبت به ثبت شکایت در این ارتباط اقدام نمائید.