مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو شاسی تعویضی

سلام بنده چند روز پیش خودرو پرایدی خریدم که هنوز تعویض پلاک نکردم و در قولنامه ذکر کردم که اگر خودرو دوتکه و اتاق خودرو عیب قانونی در بدنه و اتاق داشته باشد حق فسخ و خسارت بر عهده فروشنده میباشد ومن فردای آن روز با مراجعه به مرکز تشخیص رنگ مشخص شد که اتاق خودرو از چند نقطه کف کامل به صورت مربعی شکل خودرو رکاب طولی خودرو وسقف خودرو و شاسی جلو برش کامل و تعویض شده و حتی مشکوک به دوتکه بودن هست و ماشین به صورت دور رنگ به بنده فروخته شده و الان کامل رنگم هست که با فروشنده صحبت کردم که معامله را فسخ کند ولی زیر بار نمیرود
الان من چی کار باید انجام بدهم راهنمایی کنید و میتوانم شکایت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام در صورت تدلیس ،تقاضای کارشناسی رسمی و اقدام قانونی نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

اول اظهارنامه اعلام عیب و فسخ کنید
بعد دادخواست اثبات و تنفیذ فسخ
و استرداد ثمن