مشاوره حقوقی رایگان - اعلام ترحیم

سلام علیکم
ما با خانواده پدر زنم به دلیل تهمت دزدی با هم ارتباط نداری حال سالگرد مردن پدر زنم است می خواهند اسم مرا در اعلامیه ترحیم قید کنند که من مخالف درج اسمم در اعلامیه هستم با دادن تذکر عدم درج اسمم در اعلامیه اگر باز آنها اسم مرا در اعلامیه درج کنند من چکار کنم می توانم به دادگاه به دلیل درج اسمم شکایت کنم مجازات آن چه است خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

چون شما واقعا فامیل هستید آن ها با زدن اسم شما در آگهی اقدامی خلاف واقع و خلاف عرف انجام نداده اند. انتساب عنوان اتهامی به چنین اقدامی نه تنها دشوار بلکه دفاع از عنوان اتهامی در مراجع قضایی نیز دشوار است.