مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک در صورت پرداخت قسمتی از وجه چک

با سلام، بنده یک فقره چک به مبلغ247میلیون، به تاریخ1401/11/01بابت معامله کامیون به فردی دادم، اما در تاریخ موعود نتوانستم چک را پاس کنم،و از فرد درخواست مهلت کردم، بعداز20 روز، بابت مبلغی از بدهی چک، 150 میلیون به حسابش واریز کردم چون مسافرت بودم نتوانستم چک را پس بگیرم و الباقی چک رو چک جدیدی بدهم،ایشان بعد از گرفتن150 میلیون کل مبلغ چک رو برگشت زد. مجددأ مبلغ60میلیون برای او واریز کردم که چک رو برگرداند، اما الان چک را اجراییه گرفته و شکایت خیانت در امانتم رد شده و مهلت10روزه برای اعتراض دارم، آیا میتوانم اعتراضی کنم که خیانت در امانت آن ثابت شود؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل اعتراض است ، بهتر آن است که لایحه اعتراضی را بدهید یک وکیل دادگستری برایتان تنظیم کند ، درصورت تمایل از طریق پنل مشاوره اقدام نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
همزمان که بابت خیانت در امانت اعتراض ثبت نمودید به دادگاه حقوقي دادخواستی مبنی بر اثبات ابرا دین به میزان مبالغ پرداختی علیه دارنده چک مطرح نمایید و خواهان توقف عملیات اجرایی نسبت به چک شوید تا مشخص شود که بدهی شما به دارنده پرداخت شده است.