مشاوره حقوقی رایگان - فرق دیه حادثه با تصادف

با سلام و خسته نباشید پدرم در ماه حرام در اثر تصادف جاده ای فوت شدن در اثر نقص فنی جاده و ترکیدن لاستیک الان میگن چون حادثه بوده به راننده 230 میلیون تومن دیه پرداخت میشه در حالیکه دیه فوت در ماه حرام 440 میلیونه ایا این قانون وجود داره؟ تشکر

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

فرق ندارد دیه دیه است اگر اداره راه مقصر باشد باید طبق رای دادگاه دیه را بدهد حتی خسارت ماشین