مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوت راننده بدون گواهینامه

تصادف منجر به فوت راننده بدون گواهینامه و بیمه و همچنین صاحب وسیله نقلیه فردی دیگر بوده چون ماشین بیمه نداشته و راننده بدون گواهینامه هم فوت شده آیا دیه از سوی صندوق بیت‌المال پرداخت میشه ؟

یا باید از مالک وسیله نقلیه شکایت کرد در این صورت وسیله نقلیه بدون بیمه بوده

آیا دیه فرد فوت شده از سوی صندوق بیت‌المال قانون به هدر نرفتن خون مسلمان میشه پیگیر شد ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

چنانچه مالک ماشین با اذن خودرو را در دست فرد بدون گواهینامه داده باشد مجرم است و مجازات دارد در خصوص دیه نیز از طریق صندوق خسارت های بدنی وصول و صندوق به مسبب یا به مال مسبب رجوع میکند