مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف ضامن در صورت عدم پرداخت وام توسط وام گیرنده

باسلام من سه ماه ضامن شوهرم شدم وسفته الکترونیکی دادم ولی خبردار شدم اصلا قسط وام و پرداخت نکردند و از بانک برای من اخطار میاد من هم خانه دار هستم و نمیتونم پرداخت کنم لطفا راهنماییم کنید خیلی پشیمونم از این که ضامن شدم نمیدونم چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه باید شما پرداخت کنید و بعد از پرداخت به وام گیرنده جهت باز پس گیری وجه پرداختی مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به محکومیت مالی محکوم خواهید شد لیکن می‌توانید دعوای اعسار را مطرح نمائید تا مانع از به زندان رفتن شما شود.