مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده در تصادف

باسلام
هوا بارانی و باد شدید بود و در اثر لغزندگی جاده ماشین واژگون شد .خودم راننده بودم به هیچ کس هم به جز خودم صدمه وارد نکردم و از ناحیه گردن آسیب و یکی از مهره های گردنم شکست واز ناحیه نخاع التهاب شدید .الان یک سال و یک ماه من از پروندم طی شده .چند بار مراجعه کردم منشی قاضی میگه قاضی حکم صادر کرده تاریخ 8/1401 .شما برو منتظر ابلاغیه ما باش وتا الان ابلاغیه نیومد .
مخواهم بدونم برای من راننده، دیه تعلق میگیرد؟
ایا پول یا خرجی که برای بیمارستان آزاد. بیمه بهم باز پس خواد داد یا خیر ؟
گواهینامه پایه 3 دارم ....

پاسخ ها :

مرتضی غلامی

جناب آقای مرتضی غلامی :

بله تعلق میگیره،در خصوص روند پرونده نیاز به مشاوره دارید