مشاوره حقوقی رایگان - قطع درخت میوه

باسلام. عموی من در همسایگی ما باغ پرتغال داره که اقدام به کشت نهال در مرز زمین ما میکرد. چند سال قبل در شورای حل اختلاف، تعهد داده که این کار رو انجام نده. پارسال تعدادی نهال 3ساله در مرز باغ ما کاشت که بنده 20 اصله رو قطع کردم. حدود احکامش چیه؟؟

پاسخ ها :

هادی یزدانی فر

جناب آقای هادی یزدانی فر :

سلام اگر تعهد داده نباید این کار را انجام میداد و الان چون انجام داده تنها میتوانید مطالبه خسارت کنید