مشاوره حقوقی رایگان - افراز ملک از یک پلاک ثبتی

از یک پلاک ثبتی در تهران با 360 متر مربع مساحت، سه دانگ(سند تک برگ) به نام یک نفر بوده و در 180 متر آن یک ساختمان سه طبقه بدون مجوز احداث نموده . در 180 متر باقیمانده که به نام دو شریک (هرکدام 1/5 دانگ سند تک برگ) می باشد، یک ساختمان یک طبقه کلنگی بدون مجوز ساخته شده است .
آیا با توجه به شرایط موجود و عدم همکاری صاحب آپارتمان سه طبقه، راهی برای تفکیک پلاک ثبتی جهت اقدام به نوسازی یا مشارکت وجود دارد؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله اول درخواست تامین دلیل بدهین با جلب نظر کارشناس

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تحت شرایطی میتوانید الزام او را از طریق مراجع قضایی درخواست کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رضایت ایشان ملاک عمل شما خواهد بود