مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی

کارشناس محترم بعد از دو ماه نتیجه کارشناسیمون و به شعبه نمیدن از ما درخواست هزینه ایاب و ذهاب کردند و شماره کارت دخترشون و دادند تکلیف ما بعد از دو سال درگیری با کابینت ساز چی میشه موقع حضور کارشناس در منزل گفتم آدرس روی فاکتور ایشون جعلی و متعلق به شخص دیگری است ولی توجه ای نکردند و با اینکه لینک ثنا داریم خودمون برای پیگیری پرونده رفتیم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. شما هرنوع هزینه کارشناسی را باید به حساب دادگستری واریز کنید و واریز مستقیم به حساب کارشناس یا نزدیکانش غیرقانونیه
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer