مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت مهریه

با سلام
آیا در صورت درخواست طلاق از طرف مرد و صادر شدن حکم طلاق، آیا اعسار مهریه مرد مورد قبول واقع می شود یا مرد باید به صورت یکجا مهریه را بپردازد
بعضی از وکلا می گویند حکم طلاق محکومیت مالی نیست چون در صورت اجرا نکردن حکم طلاق بعد از سه ماه حکم باطل می شود و لذا اعسار آن هم قبول نمی شود.
بعضی هم می گویند اعسار را قبول میکنند منتهی در صورت طلاق مرد اعسار را سنگین می گیرند یعنی پیش قسط سنگینی می برند.
حتی بنده حضوری رفتم به یک شعبه دادگاه خانواده و از یک قاضی پرسیدم
ایشاه بیان کردند که من نصف مهریه را پیش قسط میبرم
حتی گفتم بنده نال و اموالی ندارم یه کارمندم
گفتند که کاری ندارم من نصفش را پیش قسط میبرم
اگه اینطوری باشه نصف مردا زناشونو طلاق میدن
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

معولا در صورت اعسار که این روز ها به راحتی می پذیرند حدود پنج تا ده درصد پیش و مابقی بین چهار تا هشت ماه یک سکه حکم صادر میشود معمولا