مشاوره حقوقی رایگان - سفته جهت ضمانت وام

سلام بابت 50میلیون وام که دریافت کردم 120میلیون سفته بابت ضمانت پرداخت به ایشان دادم و یک قرارداد نوشتیم که این سفته بابت تضمین پرداخت اقساط وام میباشد امضا و اثرانگشت هم دارد. حالا بعد از دوسال و پرداخت نیمی از اقساط بدلیل مشکلات چندقسط من معوق شده ولی پرداختی از طرف ضامن نبوده یا اگر بوده مبلغ ناچیزی بوده
روی سفته من اقدام کرده و بدون اینکه اعلام کند این سفته بابت چی بوده گفته 120میلیون طلبکارم و با وجود حاضر نشدن من در جلسه رای علیه من صادر شده آیا به عنوان خیانت در امانت میتوانم تقاضای تجدید نظر کنم یا به چه عنوانی ادله جدید ارائه بدم
باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید تجدیدنظر خواهی کنید.
برای شکایت خیانت در امانت جدا باید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق توضیحات بالا امکان اعتراض و تجدید نظرخواهی برای شما وجود دارد و تحت عنوان شکایت خیانت در امانت نیز قابل پیگیری است