مشاوره حقوقی رایگان - معافیت تحصیلی پشت کنکوری

با سلام
پسر من متولد 82/3/3
سال 1400 دیپلم گرفت و همون سال دانشگاه دولتی قبول شد
دو ترم که درس خوند از رشته دانشگاهی اش خوشش نیومد واز ترم 3 انصراف داد.یعنی از مهر1401 دانشگاه نرفت حالا میخواد دوباره امسال تابستان کنکور بدهد که میشه تابستان 1403. میخواستم بدونم میتونه کنکور بدهد یا اعزام به خدمت واضافه خدمت خورده و نمیتونه دانشگاه برود باید چی کار کند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پسر شما مشمول خدمت سربازی شده است و بایستی به خدمت اعزام شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که ایشان معافیت تحصیلی داشته باشند می‌توانند اقدام نمایند