مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت و جلب افراد

آیا محاکم با عنایت به اتمام موعد 31/1/99 موضوع بخشنامه معاون قوه قضائیه در بند 7 آن تصریح شده از جلب و بازداشت افرد در موارد غیر ضرور خودداری گردد مثلا اقساط معوقه مهریه یا نفقه یا بحث ممانعت از ملاقات به جهت عدم اجرای دستور یا نپرداختن دین می توانند افراد را جلب نمایند ؟ آیا بخش نامه جدیدی صادر شده است ؟

پاسخ ها :

مهدی محمدزاده

جناب آقای مهدی محمدزاده :

بله براحتی میتوانند افرادو جلب کنند بخشنامه قوه قضاییه ضمانت اجراست وفقط جنبه اخلاقی داره