مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تصادف

باسلام من یک تصادف کردم که طرف مقابلم مقصر صددرصد شناخته شد و به منم گفت من پول ندارم به تو بدهم اگر از بیمه ام بخواهی استفاده کنی باید یک مبلغی هم به خودم بدهی و من هم گفتم اگر در حدی خسارت من را جبران کنند که ماشینم درست بشود حداقل خسارت اون تخفیف بیمه ات را که از دستت میرود را جبران میکنم رفتیم بیمه برای من 14میلیون خسارت بریدن من هم گفتم یک تومان بهت وچون تاریخ گواهینامه اش تمام شده بود بیمه گفت باید بری راهنمایی ورانندگی ولی این آقا دبه کرد و گفت باید 5میلیون به من بدهی و ماشین من مدلش پایین بود وافت قیمتی نداشت وبا 7الی8میلیون درست میشود البته هنوز درستش نکردم گفته اگه به من چک ندهی من هم گواهینامه ام را درست نمیکنم که به تو پول ندهند و بیمه هم گفت تا گواهینامه اش درست نشه بهت پول نمیدهم من هم از روی اجبار قبول کردم وبه خاطر اینکه خیالش راحت بشه سندماشینما به او دادم ولی الان بعداز دوروز میگه 7تومان باید بدهی اون هم تا چک به من ندهی نمیروم گواهینامه ام را درست کنم یعنی بیمه میتونه چنین کاری کند که من مجبور بشوم مدارک این آقا که دستم بود حالا تحویل دادم به خاطر یک گواهینامه که تاریخش گذشته به من پول ندهد ومن مجبور باشم باج بدهم تا بتونم خسارت ماشینم را بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید چون من در تاکسی اینترنتی کار میکنم و الان چندروزه نمیتونم کارکنم با تشکر

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، از بیمه نامه به راهور بگیرید و تاییدیه گواهینامه را از پلیس راهور اخذ کنید
باج به این جور آدم ها ندهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازی به باج دادن نیست به صورت قانونی انجام دهید