مشاوره حقوقی رایگان - اضافه ساخت بنا بدون اجازه همسایه مجاور

سلام، همسایه بنده در حال ساخت 5 طبقه و پیلوت و 150 متر زیربنا در زمین 200 متری شمالی هست که به گفته ایشان مجوز کامل شهرداری را گرفته و از ملک بنده که 120 متر زیربنا دارد از دیوار و نما ساختمان جلوتر میرود و باعث سایه اندازی و ایجاد مزاحمت و افت ارزش ملک میشود آیا ایشان حق ساخت بدون اجازه همسایه را دارد؟ و درصورت ساخت بنده میتوانم شکایت کنم و جلو ساخت رو بگیرم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر کسی در مایملک خود اجازه هرگونه بهره‌برداری و انتفاع دارد مگر ضرر به غیر وارد شود که منع میشود میتوانید جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بستگی به شرایط ملک و اسناد و مدارک دارد. باید کارشناس اظهار نظر کند.