مشاوره حقوقی رایگان - هبه ملک

مادر بزرگ بنده قصد هبه خانه خود به مادر و خاله‌ام را داشت که با مخالفت ایشان طبق مبایعه نامه خانه مذکور خریداری شد و در مراحل آخر انتقال سند متاسفانه ایشان فوت شدن
با دادخواست الزام به تنظیم سند به دادگاه مراجعه کردیم که در نهایت قاضی رای به هبه داده و دردخواست را رد کرد
آیا ما میتونیم با توجه به رای نهایی و شهادت شهود برای هبه ملک اقدام نماییم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع شما بررسی شود که هبه به چه صورت بوده کدام مقدم است قرارداد بیعنامه به چه صورت بوده تمام اینها نیاز به بررسی دارد