مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری پارکینگ به مسکونی

من مستاجر هستم که چون صاحبخانه اذیتم میکند حتی برای فقط یک روز دیرتر پرداخت کرایه اش شکایت کرده بود از من تصمیم دارم ازش شکایت کنم. ایشان یه آپارتمان سه طبقه دارند که پارکینگ یکی از طبقات و کمی از حیاط را تبدیل به واحد مسکونی کرده و اجاره داده و دو طبقه دیگر دو پارکینگ ماشین جا دارند، سوالم این است شکایتی بر این اساس تنظیم کنم آیا نتیجه بخش خواهد بود؟ (این که حق پارکینگ یکی از طبقات را تبدیل به واحد مسکونی کرده)
و آیا امکان دارد جریمه آن را پرداخت و با مجوز این واحد را ساخته باشد؟ من چگونه متوجه شوم؟
ممنون میشوم از پاسخ

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا مالک نیستید می‌توانید نسبت به تصرفاتی که مانع استیفای شما می‌شود شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ذینفع در شکایت نیستید و شکایت شما رد می‌شود