مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به علت نداشتن مدارک

سلام خسته نباشید .. بنا و کارگر ساختمانی هستیم و دو روز پیش وقتی از کار برگشتیم خانه به پسرم گفتم من خسته ام تو کارگر ها رو برسان ایستگاه تاکسی بروند خانه شان و پسرم یادش رفت مدارک را بردارد بعد از پنچ دقیقه یکی از کارگرها زنگ زد گفت اوستا ماشینرو 110 گرفت برد من فوری مدارک را برداشتم و به دنبال ماشین رفتم . دیدم مامور ماشین را به پارکینگ می‌برد و به پسرم اجازه تماس با من را نمی‌دهد. مدارک را به مامور نشان دادم قبول نکرد و ماشین رو به پارکینگ برد امروز هم رفتیم ماشین رو ترخیص کنیم گفتند شنبه بیا و امروز فردا می‌کنند آیا پلیس می تواند بعد از مشاهده مدارک ماشین را در توقیف نگه دارد؟ در ضمن ما با این ماشین سر کار میریم و دو سه روز با ماشین کرایه رفتیم سر کار هر روز از ما یک میلیون پول گرفت

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
شکایت کنید به فرمانده راهور از آن افسری که خودرو را برده، اگر ترتیب اثر نداد به دادسرای نظام شکایت کنید