مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خیانت در امانت خودرو

با عرض سلام و عرض ادب. خودروی توقیفی من در پارکینگ حمایت از زندانیان مفقود گردیده حالا که برای ترخیص خودرو مراجعه میکنم به گردن همدیگر میندازند و از ماشین خبری نیست. آیا میتوانم به اتهام خیانت در امانت شکایت کنم و درصورت شکایت نهایتا چه حکمی صادر می‌شود؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است