مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین پدری

باسلام و احترام به وکلای گرامی خواهشمندم کمکم کنید ممنونم پدر بنده سال 75 زمین کشاورزی فروخته 6هکتار من و برادرم کوچک بودیم و پدرم 10 سال که فوت شده ما با کمک مادرم فهمیدیم ک زمین 10 هکتار هست و سند زمین به اسم پدربزرگم هست و زمین های پدر بزرگم 8قطعه در اندازه های مختلف هست فروش نامه ای ک پدرم فروخته 8 قطعه قید شده ولی به متراژ 6 هکتار و بقیه زمین رو میتونیم پس بگیریم لطفا راهنماییم کنید خدا خیرتون بدهد تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود