مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی زن سرپرست خانوار

بنده چهل و سه سال سن دارم با حضانت سه فرزند که دوتاش درمقطع ابتدایی هستن والان سابقه بیمه هفده سال دارم پرسیدم گفتن بیست سال باید سابقه داشته باشی بنده بعد از پنج سال کار به مدت شش سال بیکار بودم که بعد از شش سال دوباره شروع به کار کردم که الان شده بر روی هم هفده سال سوال بنده این هست که بنا به نیاز بچه های من من میتوانم بیمه سه سال رو نقدی پرداخت کنم تا بیست سال بشود و بتونم بازنشست شده به بچه هایم برسم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از بیمه تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید و 1420