مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه سخت و زیان آور

با سلام، بنده 30 سال سابقه کار دارم که با احتساب 10 سال سخت و زیان آور است، ولی یک سال از این ده سال هنوز توسط کارفرما تایید نشده و من یک ساله که درگیر این موضوع هستم
من از سال 83 تا 89 در شرکت ... مشغول به کار بودم و در سال 90 این شرکت کارش رو به دفتر ... تحویل داد. حال در مورد سال 89 بین این دو اختلاف هست و هیچ کدوم تقبل نمیکنند
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید