مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت ایام بیکاری

سلام ،من تو باغ میوه برای یکی کار میکردم و صاحبکارم با صاحب حجره میدان تره بار مشکل مالی داشتند و صاحب حجره به من گفت بیا شاهد من شو و من قبول نکردم و طرف رفت علیه من و صاحب کارم شکایت کرد و تامین خواسته گرفت و حساب من رو مسدود کرد. من که کارگر ساده هستم زمستان برای کار به یک شهر دیگر میرفتم و به خاطر شکایت بیشتر از سه ماهه بیکار موندم و الان دادگاه حکم به بیگناهی من داده است. من میتونم علیه خواهان شکایت کنم و مطالبه خسارت روزهای بیکاری و مسدودی حسابم رو بدهم؟ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای بیکاری خیر اما برای مسدودی حساب تحت شرایطی امکان پذیر است