مشاوره حقوقی رایگان - استعلام از دانشگاه برای استخدام

با سلام

من در دوران دانشجویی در دانشگاه مزاحم خانمی شدم که به کمیته انضباطی رفتم و در اونجا حکم توبیخ کتبی و درج در پرونده برام صادر شد

واسه استخدام آموزش و پرورش از دانشگاه استعلام میگیرند؟ مشکلی پیش میاد واسه گزینش

پاسخ ها :

استعلام از دانشگاه برای استخدام توبیخ کتبی با درج در پرونده دانشجو استخدام آموزش و پرورش استخدام