مشاوره حقوقی رایگان - عیدی و سنوات زندانی شاغل

سلام ودورد
بنده چند ساله که زندانی هستم.
برای اشتغال سند برای زمان گذاشتن و بنیاد تعاون بنده را به شرکت... معرفی کردوربرای پذیرش مدارک شناسایی بردم و پذیرش شدم وحدود3ماه کارکردم که در قسمت قندرخوردرکنی هنگام کاررسه انگشتم راردستگاه گرفت وریکی از انگشتانم به شدت زخمی شدکه بخیه شد که الان حدود5ماه گذشته تازه ناخنم ازانگشتم جداشد ورناخن جدیدرهنوز کامل نشده ودوتادیگرازانگشتانم زخم سطحی بود که دکتر ده روز به من مرخصی استعلاجی داد بعداز اینکه مرخصی تمام شدسرکارم برگشتم و مشغول کار شدم چند هفته گذشت وهیچکسی نگفت حالت چطوره حقوق مرخصی استعلاجی هم به من ندادن به مسئولین گفتم میخوام شکایت کنم که جواب دادند هرکاری میخواهی بکنی بکن ماباشما هیچ قراردادی ننوشتیم شما باید از زندان شکایت کنیدمنم ازترس این که نخوام دوباره برگردم زندان شکایت نکردم والان برج 11شدو شب عید شدکه مارا از کارخانه اخراج کردند به بهانه پایان فصل حالا میخوام بدونم که چی کار کنم آیا چون که زندانی هستیم به ما دیه و مزایا عیدی پاداش سنوات تعلق میگیرد یا نه؟
تاریخ جراحت21/6/1402
تاریخ شروع کار21/3/1402
پایان کار10/11/1402
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مشمول همان 10 روز استعلاجی هستید مگر به تایید کمیسیون پزشکی جهت استعلاجی بیشتر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید دیه شما پرداخت گردد
شما باید از کارفرما شکایت نمایید