مشاوره حقوقی رایگان - ادعای سهم از ملک

سلام وقتتون بخیر. من یک فرد معلول هستم و در بچگی بخاطر شرایط خاص من، زمینی برام خریداری شده و به اسم خودم. توی قولنامه نوشته شده به اسم... و به قیمومیت پدرم. الان حدودا چهل سالمه و دارای تحصیلات عالی و...
در حال حاضر زمان تقسیم سایر زمین ها و املاک پدرم، برادرهایم ادعا دارند که از اون زمینی که به اسم من خریداری شده هم باید سهم ببرند و تقسیم بر تعداد بشه. آیا چون در قولنامه ذکر شده که با قیمومیت پدرم هست، امکان هرگونه مداخله پدرم و برادرهایم وجود داره؟ ضمنا قریب به اتفاق ساکنان اون ناحیه می دونن که اون زمین مال منه. ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر تقسیم نمی شود پدرتان فقط قیم شما در خصوص خرید آن ملک بوده است نه مالک زمین

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقتی از تقسیم مال صحبت می‌کنید یعنی باید پدرتان فوت نموده باشد اما در صورتی که الان زنده هست خودش می‌تواند نسبت به مالش تصمیم بگیرد و حتی همه را به نام یک نفر بزند یا اصلاً به نام هیچکس نزند

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر قولنامه ای برای ثبت شدن اش باید دادخواست بدهید که کار وکیل است