مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی یارانه

سلام. چند سال پیش همسرم برای ضمانت برادرش که در تهران تصادف کرده بود کپی جواز کسب خودش رو تحویل دادگاه تهران داد تا موقتا تا پرداخت دیه که ما هیچ اطلاعی از ان نداریم ازاد بشه. شوهرم دوسال پیش ورشکست شد و جواز کسبشو باطل کرد
الان یکساله تمام کارتهای همسرم و کارت یارانه مسدوده. ما فکر میکردیم بدلیل چکهای برگشتیشه. ولی با رفع سو چک متوجه شدیم از دادگاه تهران حساب بسته س. همسرم بیماره. ما اهوازیم. و در این وضعیت کرونا توان سفر به تهران رو نداریم. اصلا پولی نداریم. یارانه یکسال که حق من و خانواده هفت نفره مون هست و این یارانه کرونایی الان تنها راه نجاتمونه. از برادرش که فراریه هم هیچ خبری نداریم. لطفا راهنمایی کنید. دستم به دامنتون. یه راهی بگین که از پسش بربیایم. از طرفی میترسیم شوهرم بره تهران کرونا بگیره یا بخاطر ضمانت دستگیرش کنن. ایا ما باید دیه یا خسارت برادرش رو بدیم؟ جواز کسبمون که کپیش رو دادیم دادگاه که الان باطله. ایا حکم جلب دارن از ما؟؟؟ چرا یارانه رو بستن. یعنی رییس روسای دولت نمیدونن شوهرم بیکاره و این تنها اب باریکه زندگیمونه؟ این چه دین و قانونیه. ایا راهی هست درخواست بدیم تا وام یک میلیون تومانی کرونایی رو توی کارت دیگه دریافت کنیم؟

پاسخ ها :

الهام عبدالهی

سرکار خانم الهام عبدالهی :

سلام خواهر عزیز
احتمالا همسر شما در مرحله دادسرا کفالت برادر رو قبول کردند و براساس آن تعهد دادن که ایشان در جلسات رسیدگی شرکت میکنند, ولی برادرشون متواری شدند و به همین علت حساب همسر شما مسدود شده و تا وقتی کل دیه ای که محکوم شدند پرداخت نکنید, رفع مسدودی نمیشه.