مشاوره حقوقی رایگان - بطلان معامله

خانوم من برای ماشینی که من یک روز قبل از درخواست ایشون برا مهریه به نام مادرم زدم جهت بطلان معامله از من و مادرم شکایت کردن
اگر حکم به نفع ایشون بشه آیا ماشین رو باید تحویل بدم برای تعویض پلاک یا من میتونم ماشین رو قایم کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حکم ابطال بگیرد ایشان می‌تواند بابت مهریه ماشین را توقیف کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر حکم به نفع خانم شما صادر شود خودرو توقیف سیستمی و فیزیکی خواهد شد.