مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه

سلام اگر فردی درخواست حق بیمه خود از کارفرما را داشته باشد مراحل اداری و شهادت آن چگونه است ؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به اداره کار قسمت ثبت شکایت فرم پر کنید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام به استناد قرارداد کار و اگر به صورت کتبی نبوده با توجه به شهادت شهود و دوربین مداربسته و فیشهای واریزی به اداره کار شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق وزارت کار شکایت شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که از طریق وزارت کار نسبت به ثبت شکایت اقدام بفرمائید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

به خدمات قضایی رفته در سامانه جامع کار ثبت نام کرده و سپس طرح دعوی کنید