مشاوره حقوقی رایگان - سند زمین

سلام و خسته نباشید. من 2500متر زمین مهریه دارم از طرف پدر شوهرم که صلح نامه نوشتیم زمین در روستا میباشد الان میخام ازش درخواست سند بکنم منتها داخل زمین من بدون اجازه ساختمان ساختن من در مرحله اول چکار باید انجام بدم حکم تخریب یا همون درخواست سند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست تحویل ملک، خلع ید، قلع وقمع و الزام به سند

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست اثبات مالکیت باید بدهین با دلایل ابرازی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما خودتان می‌توانید درخواست سند بدهید اگر کسی زمین شما را تصرف کرده است می‌توانید درخواست خلعیت و اگر چیزی ساخته است تخریب آن را تقاضا کنید