مشاوره حقوقی رایگان - علت رد استخدامی

سلام. بنده سال96درنیروی انتظامی و یگان خدمتی وزارت اطلاعات خدمت مقدس سربازی را گذراندم و بعد از خدمت در فراجا عشق خدمت به میهن در سازمان فراجا در من روشن شد. امسال برای درجه داری انتظامی ثبت نام کردم. مراحل پزشکی و ورزش و قرآن و مصاحبه اول همه رو قبول شدم. چند مدتی شد که هیچ خبری به بنده ندادند تا این که رفتم گزینش شیراز و فقط میگن تهران به شما نمره نداده است. میخوام دلیل منع از استخدام خود را بدانم و از مسئولین گزینش به شدت شکایت کنم
خدای من بهتر می‌داند. هدف من عشق خدمت صادقانه بود. لطفا راهنمایی کنید این بنده ی حقیر را. ممنون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از ارگان مربوطه پیگیری کنید میت‌انید اعتراض بزنید و اگر راه بجایی نبردید به دیوان عدالت دادخواست دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه نسبت به پیگیری اقدام بنمائید.