مشاوره حقوقی رایگان - زمین هیئتی

پدرم 40جیریب زمین هیئتی داشته که چندساله پیش به طور یک دست نوشت به کسی فروخته وحالاپدرم فوت کرده وان کسی که خریداری کرده میگویدکه مادرتان بایدبیاد وکالت به من بدهد میخواستم ببینم چی کار باید بکنیم؟ خیلی ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر قبول دارید که فروخته میتونید وکالت بدهید البته نه فقط مادر بلکه همه وراث

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر اگر زمین همچنان به نام پدرتان است تمام وراث می‌بایست انتقال را اجازه دهند