مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از مختومه شدن پرونده

سلام وقت شما بخیر من از طرف شوهرم مورد ضرب شتم قرار گرفته بودم برج 4 و پزشکی قانونی و تشکیل پرونده هم انجام دادم ولی توسط شورای حل اختلاف خانواده دوباره کنار آمدیم حالا میخواهم بدانم آیا پرونده من بسته شده یا نه و من میتوانم یک کپی از پرونده خود داشته باشم..ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر پرونده مختومه شده باشد دیگر امکان کپی از پرونده وجود ندارد.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام اگه قرار ترک تعقیب زده باشن براتون میتونید ظرف 1سال مجدد همان پرونده شروع کنید