مشاوره حقوقی رایگان - امضا به عنوان شاهد

سلام.
فامیل بنده از من خواسته که به عنوان شاهد برای امضای استشهادنامه حضور داشته باشم تا بتونه برای فرزند متوفی خودش برگه انحصار وراثت رو بگیرد منتهی ایشان به من گفتن که ما یک آشنا پیدا کردیم برای این که کار ما راحت تر و دردسرش کمتر باشد در یه شعبه دیگه کارها رو انجام میدهیم (شعبه اصلی انگار باید جای دیگر باشد) ایشان قبلا انگار در یک برگه دیگر امضا برای استشهادنامه گرفته بودن منتهی افراد امضا کننده به نظر مورد قبول نبودند و در برگه هم که من دیدم همه چی درست بود جز آدرس اقامتگاه متوفی که درست ذکر نشده بود میخوام بدونم مشکلی این کار دارد؟ اگر بنده هم یه همچنین چیزی رو امضا کنم تبعاتش چی هست؟ آیا این کار درست هست یا نه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آدرس آخرین اقامتگاه متوفی را به دلیل صلاحیت محلی شورای حل اختلاف درست ذکر نکرده‌اند.